Loading...

Blog

Trucs per a estalviar energia a l’hivern

Igual que passa amb l’aire condicionat als mesos de calor, a l’hivern també és necessari fer ús de la calefacció per a poder estar confortables a casa, no obstant això, convé conèixer alguns trucs per a poder mantenir una llar calenta i acollidora estalviant energia si no volem passar-nos amb les factures.

A Finques Campanyà et deixem amb aquests trucs perquè puguis estalviar energia a l’hivern.

Comprovar l’aïllament

Sens dubte, tenir un bon aïllament de portes i finestres aconseguirà que la climatització sigui efectiva. Per això, cal revisar tots els buits pels quals pugui entrar o sortir aire, incloent-hi portes, finestres i rivets de les persianes. Respecte a la ventilació, convé realitzar-la a primera hora del matí i amb cinc o deu minuts és suficient per a renovar l’aire.

Revisar la caldera

És important aconseguir un correcte manteniment dels aparells de calefacció, en el cas de la caldera, cal realitzar una revisió completa per a evitar despeses innecessàries per un mal funcionament.

Utilitzar llums LED

Tenint en compte que a l’hivern gaudim de moltes menys hores de llum natural, incloure llums LED a l’habitatge podrà ajudar a estalviar més d’un 30% en la factura de la llum, respecte a les bombetes tradicionals.

Desconnectar bé els aparells que no usem

L’anomenat ‘consum vampir’ és aquell que es produeix quan deixem els aparells en la manera standby per això, és important desconnectar bé qualsevol aparell electrònic que no estiguem utilitzant.

Apostar per energies renovables

Cada vegada som més conscients de la necessitat de buscar alternatives per a millorar el consum energètic i disminuir les factures, és el cas de la implementació d’energies renovables en la llar, com poden ser les plaques solars fotovoltaiques que permeten generar i produir la nostra pròpia energia, amb el conseqüent estalvi en les factures