Loading...

Blog

El millor de viure en un àtic

Són moltes les persones que somien viure en un àtic per poder gaudir de les vistes i de l’exclusivitat de viure en aquest tipus d’immoble.

La característica principal d’un àtic no només és viure a la part més alta d’un edifici sinó que habitualment compten amb terrasses privades, a més, normalment estan ubicats al centre de la ciutat i en zones força privilegiades, per això es converteixen en objecte de demanda per les compradores que valoren aquest tipus d’aspectes.

El millor de viure en un àtic és:

➔ Poder gaudir d’unes vistes espectaculars des de l’altura del vostre habitatge, sempre que no hi hagi edificis al voltant o davant que puguin dificultar aquestes bones vistes.

➔ Tenir més llum natural, ja que aquesta altura permet també una millor entrada de llum a l’habitatge, a més que com dèiem anteriorment, solen tenir terrasses i per tant, es pot aprofitar al màxim la llum natural.

➔ Comptar amb més privadesa i intimitat, ja que la seva altura permet estar més allunyats del nivell del carrer i de mirades indiscretes dels veïns.

➔ L’exclusivitat que confereix viure en un àtic, ja que hi ha molt poca oferta al mercat d’aquest tipus d’immobles, per això és un habitatge amb un alt nivell de prestigi.

➔ La seguretat de la inversió, ja que tot i ser immobles amb un valor per sobre de la mitjana, es tracta d’una inversió amb alta demanda que ens pot oferir una rendibilitat més gran a llarg termini.

A l’hora de valorar la compra d’un àtic cal tenir en compte alguns aspectes com l’orientació, els metres quadrats i el fet que hi hagi edificis als voltants, a més de deixar-nos assessorar i guiar per professionals que ens puguin resoldre qualsevol dubte.

A Finques Campanyà comptem a la nostra cartera de propietats amb aquest tipus d’habitatge perquè et puguis beneficiar de tots els seus avantatges.