Loading...

Blog

Agències immobiliàries: Explorant els seus serveis, més enllà de la compra i venda

Quan pensem en agències immobiliàries, el primer que ve al cap és la compra i venda de propietats. No obstant això, aquestes empreses ofereixen una gamma molt més àmplia de serveis que van més enllà de tancar transaccions. A Finques Campanyà us parlem sobre les diverses facetes de la nostra tasca, que abasten des de la consultoria fins a la gestió integral de propietats.

 

Una de les àrees menys conegudes de la nostra feina és la consultoria immobiliària. Els nostres experts estan disponibles per assessorar tant a particulars com a empreses en qüestions relacionades amb el mercat immobiliari. Des d’avaluar el valor d’una propietat fins a proporcionar anàlisis de mercat detallades, som aquí per ajudar els nostres clients a prendre decisions informades.

 

La gestió de lloguers és una altra àrea fonamental del nostre negoci. No es tracta simplement de trobar un llogater i signar un contracte. Ens encarreguem de tots els aspectes de la gestió de la propietat en nom del propietari, des de la publicitat i selecció de llogaters fins a la resolució de problemes de manteniment i cobrament de lloguers. El nostre objectiu és brindar tranquil·litat als propietaris, sabent que els seus actius estan sent cuidats i administrats de manera professional.

 

A més a més, oferim serveis d’administració de comunitats. Entenem que la gestió d’una comunitat de propietaris pot ser complexa i exigent. Per això, ens encarreguem de totes les tasques administratives, financeres i de manteniment, garantint que la comunitat funcioni sense problemes i es mantingui en condicions òptimes.

 

Un altre aspecte important de la nostra feina és l’assessoria legal i fiscal. El món immobiliari és ple de regulacions i tràmits legals i és fonamental comptar amb l’assessorament adequat per evitar problemes futurs. Els nostres experts legals i fiscals estan disponibles per guiar els nostres clients a través de tot el procés, assegurant-se que compleixin totes les lleis i regulacions aplicables.

 

Les agències immobiliàries ofereixen una gamma de serveis molt més àmplia del que la majoria de la gent imagina i a Finques Campanyà oferim un enfocament integral i personalitzat per satisfer cadascuna de les necessitats de cadascun dels nostres clients.